Uit in Leeuwarden met Danny Panadero & The Taste Rebels

Nu het nieuwe Uit! In Leeuwarden magazine er is, moet natuurlijk iedereen dat weten. Om het magazine onder de aandacht te brengen en uit te delen, besloten we samen met Danny Panadero a.k.a The Voice of Holland onze favoriete uitgaanslocaties te bezoeken. Nog maar net binnen bij Grand Café Post-Plaza loopt Danny The Taste Rebels tegen het lijf. Gezellig! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Na enige drankjes in Post-Plaza gaan we richting het Ruiterskwartier. Cafe Scooter’s it is!

Al gelijk bij binnenkomst worden we enthousiast onthaald door eigenaar Ton en wordt Danny het podium opgetrokken. The Voice of Holland vertoont natuurlijk graag zijn kunsten en zingt het bekende ‘Iedereen is van de wereld’. Wat een feest! We drinken een paar biertjes en togen vervolgens naar Club Red waar goede bekende Marco Danny al staat op te wachten. Marco is enthousiast over het magazine en natuurlijk erg blij om te zien dat ook Club Red is meegenomen in het magazine. Na een kort gesprekje wagen we een aantal dansjes op de dansvloer.

Na enige tijd verlaten we Club Red en gaan we door naar het altijd gezellige Bar Bascule! Terwijl Danny hier helemaal los gaat, laten The Taste Rebels zien waar ze goed in zijn. De vlammende aardbeien vinden gretig aftrek en ook de oesters worden niet vergeten. Het verrassen van het publiek met de lekkerste etenswaren op spectaculaire wijze is wederom gelukt. Wat een te gekke avond!

Helaas komt ook aan deze avond een einde. Taxi Jelle staat al te wachten om ons na een geweldige avond weer veilig thuis te brengen. Op naar de volgende keer!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *