Beauty’s | jouw ideeën, jouw sieraden, jouw stijl

In de sfeervolle binnenstad van Leeuwarden vinden we Beauty’s, een sieradenwinkel die steeds meer aan populariteit wint door haar focus op de trends van nu. In de vorige editie richtten we ons op sieraden voor de jonge en hippe vrouw, met bijzondere aandacht voor Nederlandse merken en het nieuwe do-it-yourself (DIY) concept bij Beauty’s.

Deze keer duiken we dieper in het DIY-aanbod en de eigentijdse sieraden die Beauty’s te bieden heeft. Of je nu zelf creatief aan de slag wil of op zoek bent naar iets stijlvols en moderns, bij Beauty’s vind je altijd iets passends.

Do-it-yourself

Een van de meest populaire concepten bij Beauty’s is het do-ityourself (DIY) concept. Cathy legt uit: “Mensen willen iets dat echt van henzelf is. Bij ons kunnen ze hun eigen kettingen, armbanden en oorbellen ontwerpen door te kiezen uit een breed assortiment aan materialen zoals hoogwaardige stainless steel kettingen met bedels en kleurrijke edelstenen.”

Klanten kiezen hun onderdelen en samen met Cathy wordt dan hun gepersonaliseerd sieraad een feit. “We merken dat mensen echt genieten van het proces van het samenstellen van hun eigen sieraden. Het is niet alleen een aankoop, maar een ervaring,” voegt Cathy toe. Dit concept is bijzonder populair geworden, vooral nu de collectie DIY-mogelijkheden steeds verder wordt uitgebreid.

Seizoensgebonden trends

Beauty’s blijft ook altijd up-to-date met de laatste seizoensgebonden trends. Terwijl de zomerse kleuren nog steeds populair zijn, maakt de winkel zich al een beetje klaar voor de winter. Cathy deelt haar plannen: “We hebben met betrekking tot het DIY-systeem ook een kerstthema besteld. Bedels zoals kerstboompjes, gingerbread poppetjes, elandjes en kerstballen passen perfect bij de feestelijke sfeer van het seizoen.”

In tegenstelling tot de mode-industrie, waar wintercollecties al vroeg in de herfst verschijnen, koopt men sieraden en accessoires die passen bij hun huidige stijl en behoefte. “Daarom hebben we nog steeds veel kleurrijke items in de winkel, maar wij zijn ook al bezig met het introduceren van de warme, donkere tinten voor de winter”, zegt Cathy

Kwaliteit en diversiteit

Naast het DIY-aanbod biedt Beauty’s een uitgebreide collectie sieraden die bekend staan om hun hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. “We bieden sieraden die perfect inspelen op wat onze klanten willen: stukken die er prachtig uitzien en lang meegaan, zonder dat het een grote investering vergt”, zegt Cathy.

Deze sieraden worden gepresenteerd als duurzaam en bestand tegen de uitdagingen van het dagelijks leven, zoals zwemmen en intensief dragen. “Hoewel ik altijd voorzichtig ben met zulke aannames, kan ik uit ervaring zeggen dat de kwaliteit echt uitstekend is,” benadrukt Cathy. Deze combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid maakt de collectie een geliefde keuze onder de klanten van Beauty’s.

Duurzaam en identiek

Een andere bijzondere toevoeging aan het assortiment van Beauty’s zijn de refurbished bandana sieraden, gemaakt van hergebruikte materialen. Cathy legt uit: “Deze kleine collectie van kettingen en armbanden worden gemaakt van oude stoffen zoals overhemden en rokken en krijgen zo een tweede leven. Het is duurzaam en tegelijkertijd heel modern.”

Accessoires

Naast de sieraden breidt Beauty’s haar assortiment uit met een reeks nieuwe accessoires die inspelen op de huidige trends. “Pins, broches en sleutelhangers zijn enorm populair”, zegt Cathy. “We krijgen binnenkort nieuwe molens binnen met deze accessoires, allemaal in lijn met de huidige modetrends.”

Workshops

Iets nieuws dat opkomt in het aanbod van Beauty’s zijn de workshops, waarin klanten samen kunnen komen om hun eigen sieraden te maken. “We organiseren avonden waar groepen van vijf tot tien mensen in een gezellige setting aan de slag kunnen met hun eigen creaties”, vertelt Cathy enthousiast. De workshops zijn bedoeld om niet alleen iets moois te maken, maar ook om een leuke, sociale avond te hebben.

Voor een kleine vergoeding, die wordt omgezet in hapjes en drankjes, kunnen deelnemers alles maken wat ze willen, van kettingen tot armbanden. “Het idee is om klanten de mogelijkheid te geven om te experimenteren met verschillende materialen en stijlen in een ontspannen sfeer”, legt Cathy uit. De gemaakte sieraden worden natuurlijk na afloop van de avond berekent. De eerste workshops worden al in september verwacht en er is al veel interesse vanuit klanten.

Diversiteit

De diversiteit in de collectie van Beauty’s zorgt ervoor dat er voor iedereen wel iets passends te vinden is. Cathy vertelt over een ervaring met een klant: “Onlangs kwam er een prachtige dame van in de zeventig binnen voor een bedelketting van wel een meter lang samengesteld met bedels uit ons DIY-systeem. Het was prachtig om te zien hoe de sieraden haar outfit compleet maakten.”

Met de voortdurende groei en de introductie van nieuwe producten en concepten, is Beauty’s een plek waar creativiteit, stijl en persoonlijkheid samenkomen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *