Boeken & magazines: Onze selectie

cover remy meijers simply elegant

Naast ons eigen mooie blad kunnen we je nog een aantal magazines en boeken aanraden over wonen, interieur en design, trends en ontwikkelingen. We hebben gekeken naar populariteit, maar ook naar de variatie in boeken en magazines: want er zijn een hoop. Wat ons betreft kun je met dit leesvoer een tijdje vooruit. De boeken en magazines vind je bij de bekende boeken- en tijdschriftenwinkels.

Seasons
Prijs: 6,50
Gericht op het seizoen kun je binnenkijken
in inspirerende huizen en tuinen, creatieve en praktische groenideeën, trends en tips voor interieur en styling, puur koken met verse oogst, bijzondere reizen en ontmoetingen met buitenmensen en logeeradressen midden in de natuur.

VTWonen
Prijs: 6,95
Een echte smaakmaker en stijlmeester. Met elke maand het laatste nieuws op trend- en lifestylegebied, tips & tricks en haalbare DiY-ideeën om meteen mee aan de slag te gaan. En natuurlijk lekker veel binnenkijkers vol wooninspiratie.

Ariadne at Home
Prijs: 6,25
In Ariadne at Home lees je maandelijks, met elke keer een ander thema, praktische tips en DiY-ideeën om een huiselijk stijl in je woning te integreren. Het tijdschrift geeft je een uniek kijkje in inspirerende woningen en de stylisten verrassen je met stylingproducties.

Buitenleven
Prijs: 5,50
Buitenleven staat vol inspirerende tips voor huis, tuin en decoratie. Je leest er over tuinen, wonen, natuur, decoreren en DiY-ideeën. Met daarnaast reportages over de leukste plekjes in Nederland en de lekkerste en gezondste recepten. alles geïllustreerd met sfeervolle foto’s.

Residence
Prijs: 6,95
Het magazine van de Nederlandse en internationale interieurdesigners. B oordevol inspirerende shop- en stylingpagina’s en boeiende reisverhalen. Elke maand lees je over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieurs en accessoires, alsmede achtergrondverhalen van ontwerpers en kunstenaars.

Simply Elegant
door RemyMeijers | 59,50
interieurdesign op topniveau. De kunst om evenwicht te creëren in de meest uiteenlopende ruimtes heeft interieurarchitect Remy Meijers internationaal op de kaart gezet. Uitgangspunt in zijn werk is een totaalvisie waarin alle elementen perfect op elkaar zijn afgestemd.

Superieur Interieur
door DominicBradbury | 49,50
De interieurs in het boek bewijzen dat gevestigde smaak en echte creativiteit de toets van de tijd weten te doorstaan. Met honderden ideeën voor de hedendaagse huiseigenaar, architect en designer, bevat deze uitgave voor iedereen genoeg inspiratie voor het inrichten van zijn huis.

Wonen Zoals Je Bent: Interieurs met een ziel
door BiekeClaessens | 25,00
Voor dit boek selecteerde Bieke Claessens de beste beelden uit haar portfolio, van huizen en interieurs waar ze zelf van houdt. allemaal zijn het interieurs die de persoonlijkheid van de bewoners uitstralen. Niet afgelikt en overstyled, maar vol leven en een ziel.

Creatief met IKEA
door Isabelle Bruno en Christine Baillet | 19,99
Lijkt je inrichting te veel op die van de buren? Dit boek biedt je 70 DiY-projecten waarbij je aan de slag gaat met ikea-producten, ongeacht je handigheid. laat je inspireren door de ideeën in dit boek en laat je fantasie de vrije loop!

Oud opnieuw decoratief recyclen
door Ellen Dyrop en Hanna Kristinsdottir | 19,50
Oud opnieuw is een boek voor iedereen die in alles wat moois kan zien. Het laat zien hoe je van ‘oude schatten’ nieuwe, decoratieve dingen kan maken. Uitgevoerd met prachtige, inspirerende foto’s die je prikkelen om meteen aan de slag te gaan.

Tekst: Johan Weitenberg
Foto:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *